Om företaget
BFC Garaget, tidigare Näsets Allservice & Försäljning startade i februari 2015.
Vi är ett litet företag som startades för att vi vill hjälpa våra medmänniskor med så mycket vi kan inom fordonsbranschen.
Iden om företaget uppkom eftersom jag och min lillebror tillbringade mycket tid med allt inom fordonssektorn och vi hjälpte folk så mycket vi hann med på sidan om våra egna projekt. Tillslut insåg vi att vi skulle göra ett företag av det hela men min lillebror hann aldrig uppleva starten av företaget pga en tragisk olycka.
Företaget startades och drivs av mig Daniel med hjälp av pappa och vänner som en hyllning till min lillebror Fredrik.
Så är du i behov av hjälp eller rådgivning med något inom fordonsbranschen ska du höra av dig till oss så gör vi allt som går för att hjälpa er.
Med vänlig hälsning, Daniel.
Telefon: 076-813 77 01
E-post: d.fornstedt@hotmail.com